Skip to Content

Problems with posting

4 replies [Last post]
Maaartin
Offline
Joined: 05/15/2011

Sometimes when posting I get a "Page not found" page. Not something like the "404 NOT FOUND" HTTP code, but something looking exactly like http://www.bgdf.com/node/nothing-here. Today it happened to me at least 4 times.

Fortunately, pressing reload (F5) in my browser (Opera) helps as it re-posts my answer, so it doesn't get lost. But there's something wrong with BGDF. It also gets quite slow sometimes.

Geikamir
Geikamir's picture
Offline
Joined: 10/20/2011
Yeah, I also have problems

Yeah, I also have problems with the site sometimes. Almost once a day the site doesn't load, and when I got to "downforeveryoneorjustme.com" it says its down for them too.

sedjtroll
sedjtroll's picture
Offline
Joined: 07/21/2008
Maaartin wrote:Sometimes when

Maaartin wrote:
Sometimes when posting I get a "Page not found" page. Not something like the "404 NOT FOUND" HTTP code, but something looking exactly like http://www.bgdf.com/node/nothing-here. Today it happened to me at least 4 times.

Fortunately, pressing reload (F5) in my browser (Opera) helps as it re-posts my answer, so it doesn't get lost. But there's something wrong with BGDF. It also gets quite slow sometimes.


Weird, I don't know what would cause that.

Word Nerd
Word Nerd's picture
Offline
Joined: 02/02/2012
Everything I post gets posted twice

Like this.

Edit: Well, it seems to have self-corrected this time. It was a problem for me earlier today; two of my posts were duplicated.

questccg
questccg's picture
Offline
Joined: 04/16/2011
Another Warning

Sometimes when you decide to EDIT a message and somebody REPLIES to it (while you are still editing), the website replies saying you do not have access to this page...

Basically it LOSES your edits and you cannot re-edit because somebody has replied to the post.

This is just a FYI...

Syndicate content


forum | by Dr. Radut